Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Λαυρεωτικής

Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Μία από τις βασικές προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής αποτελεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών του τόπου μας.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ήδη έχει ανοίξει τις πύλες του το Δημοτικό Ραδιόφωνο και δίνει φωνή σε πολλές οργανωμένες ομάδες του Δήμου μας με σκοπό την αντικειμενική ενημέρωση, αλλά και την καταγραφή των αιτημάτων των πολιτών .

Το επόμενο βήμα θα το υλοποιήσουμε τις επόμενες ημέρες. Ο Δήμος Λαυρεωτικής θα λειτουργήσει τη Γραμμή του Δημότη στο τηλέφωνο 15425. Ο αριθμός αυτός ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει την πύλη εισροής των αιτημάτων των δημοτών του Δήμου Λαυρεωτικής,  όπου ο κάθε  πολίτης θα μπορεί να υποβάλλει κάθε αίτημα ή παράπονο, διαμαρτυρία ή ερώτημα προς τη Δημοτική Αρχή, τα οποία με τη σειρά τους θα προωθούνται καθημερινά στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και στο Δήμαρχο.

Τα ερωτήματα θα καταγράφονται σε ειδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα που εξασφάλισε ο Δήμος και το οποίο θα αποτελεί το πρόγραμμα «εξυπηρέτησης των πολιτών».

Με τον τρόπο αυτό και θα μπορεί υπεύθυνα να παρακολουθείται ένα αίτημα, να ελέγχεται  χρόνος υλοποίησης  του, αλλά θα δίνεται και η δυνατότητα ο πολίτης να ελέγχει τον Δήμο και τις υπηρεσίες του .

Επίσης,  ο δημότης,  δίνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας του, θα λαμβάνει άμεσα ενημέρωση για το ζήτημα, το οποίο έθεσε υπόψη του Δήμου Λαυρεωτικής και θα γνωρίζει για την εξέλιξη της υπόθεσής του.

Γίνεται, λοιπόν αντιληπτό ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούμε και  πραγματοποιούμε αιτήματα χρόνων. Με αργά και σταθερά βήματα προχωρούμε σε μια ανοικτή, συμμετοχική, δημοκρατική διαδικασία. Στην πορεία αυτή επιθυμούμε αρωγούς τους πολίτες της Λαυρεωτικής. Νέα εποχή για μια νέα πορεία.

Με εκτίμηση

Βλαχογιάννης Νικόλαος

Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής